Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /sata2/home/users/galweld/www/www.galweld.com/manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 3822
СПРЕЙ ЗАХИСНИЙ КЕРАМІЧНИЙ ABICOR BINZEL | Хімпромгурт

СПРЕЙ ЗАХИСНИЙ КЕРАМІЧНИЙ ABICOR BINZEL

Керамічний захисний спрей ABICOR BINZEL вироблений за власною спеціальною рецептурою і не містить силікону.  Нещодавно розроблений захисний спрей особливо підходить для автоматизованих процесів зварювання з тривалим періодом.  При розпилюванні захисний спрей залишає на поверхні  білу керамічну захисну плівку.  Після висихання протягом 5 секунд зварювальний процес може бути продовжений.  Спрей також може бути використаний для розпилення на зварювальне обладнання  і  його компоненти.  Ймовірність налипання бризок значно знижується. Додатковою перевагою є ізолююча властивість спрею.  Захисна плівка не має електропровідності, що сприяє оптимальному підпалу і спокійній електричній дузі.

Застосування:

Рекомендується струшувати захисний спрей близько 30 сек для перемішування складових компонентів з метою отримання оптимального результату. Після висихання протягом 5 сек, зварювальний процес може бути відновлений. Після використання рекомендується перекинути флакон від 1 до 3 сек для очищення, щоб уникнути засмічення розпилювальної головки.Для отримання захисної плівки рівномірно розпилюйте спрей на відстані 10-15 см.

ОБ'ЄМ  400 мл