Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /sata2/home/users/galweld/www/www.galweld.com/manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 3822
Приклад застосування : обробка швів - благородна сталь | Хімпромгурт

Приклад застосування : обробка швів - благородна сталь

ОБРОБКА ШВІВ – БЛАГОРОДНА СТАЛЬ

При підборі абразивного інструменту для обробки благородної сталі потрібно враховувати наступне: утворюючи пасивний шар благородна сталь характеризується перш за все стійкістю до корозії. Проте цей ефект може зникнути, якщо в результаті застосування невідповідного абразивного інструменту під час обробки  на поверхню діє надто висока температура і з’являється голубуватий наліт. Для попередження цього  і щоб уникнути в результаті   потреби додаткової обробки поверхні потрібно  застосовувати при обробці благородної сталі високоякісний цирконієвий електрокорунд з  властивістю самозаточування. Як крупні зерна, так  і застосування абразивного виробу з додатковою зв’язкою Multi позитивно впливають на зниження температури шліфування, а тим самим на кольори «побєжалості».

ФІБРОВІ КРУГИ

CS 565

Конструкція фібрового кругу CS 565 подібна на CS 564, проте він покритий цирконієвим електрокорундом з властивістю самозаточування. Він довше зберігає агресивність, ефект його застосування – висока якість поверхні, проте він не такий міцний як пелюсткові тарілчасті круги SMT і CMT.

CS 570

Фібровий круг  CS 570 крім цирконієвого електрокорунду має додаткову зв’язку  Multi  для забезпечення низької температури шліфування.

 

ПЕЛЮСТКОВІ ТАРІЛЧАСТІ КРУГИ.

SMT 626

Крім високої агресивності, завдяки застосуванню гострого цирконієвого електрокорунду SMT 626 характеризується універсальністю. Підходить для обробки швів ,  а також інших варіантів шліфування.

CMT 730

Пелюстковий тарілчастий круг CMT 730 – це виріб надзвичайно високої якості для обробки швів на благородній сталі. Його характеристики: висока агресивність , низька температура шліфування завдяки застосуванню зв’язки Multi, можливість швидкої заміни, відмінне співвідношення ціна/якість.

    Записей не найдено.